Карактеристики

Повторно повеќе мажественост со АНДРОПИК

ANDROPEAK® е додаток на храна од билки и се состои од екстракти од високи дози од семе од тилчец. Фенугрик е по потекло од Персија и е познат по своите заживувачки ефекти илјадници години. Со подобрената PRO ACTIVE Formula®, витамин Б6, цинк, железо и НОВ селен ги зајакнуваат овие својства. ANDROPEAK® го промовира енергетскиот метаболизам и на тој начин го поддржува имунолошкиот систем.

ANDROPEAK® помага при природно стабилизирање на нивото на тестостероните и нормализирање на формирањето на сперматозоиди. Резултатот е поголема виталност и мажественост.